Bemutatkozás

/Bemutatkozás
Bemutatkozás 2018-02-04T04:01:04+00:00

Bemutatkozás

Mágika világa bemutatkozás

Előző életemben fizikai munkát végeztem, takarítónőként. A mókuskerék áldozata voltam, fiatalon szültem, aztán váltam és jöttek a szürke hétköznapok, amik nem mellesleg elteltek gyorsan úgy hogy nem is éltem.

40 éves koromban, meghaltam, de újjászülettem, erről olvashatsz a blogomban, amiben elmesélem, hogyan lettem takarítónőből kosárfonó?

A kézművesség nekem fogalmat jelentett, illetve mások által készített alkotások megvételét és bennük való csodálatot mikor az otthonomban a helyére kerültek a tárgyak.
2016 márciusban megváltozott minden, késztetést éreztem arra, hogy kipróbáljam a papírfonást. Sikerült a pálcatekerés, ami a legfontosabb, így egyre izgalmasabb lett az egész folyamat.
Első próbálkozásaim igen jól sikerültek, annyira, hogy párommal összeölelkezve sírtunk az örömtől mikor kész lettem az első kosárkámmal.

Nincs megállás!
Magával ragadott ez a hobbi, éjjel, nappal csak fontam és fontam.
Hogy mi volt a vacsora? Hát papír.
Felhívom mindenki figyelmét, ez a hobbi fertőző!
2016 szeptemberében kiváltottam másodállásba az adószámot, így a takarítás mellett hétvégente piacra vittem a portékáimat.
2017 elején foglalkozásokat kezdtem tartani, így fertőzök mindenkit aki eljön egy ilyen alkalomra.
Még ebben az évben elkezdtem fesztiválokra járni, ahol teljes a katarzis, hiszen egyszerre láthatja az ember a kész terméket és azt, hogy hogyan készül. Így aki egy cseppet is hajlik afelé hogy meg szeretné tanulni a papírfonást, itt azonnal elkapja a vírust.
Év végén novemberben sikerült egy Boltocskát nyitnom ahol 11 kézművesnek az alkotásait értékesítem, illetve foglalkozásokat is tartunk.

Mágika világa

Köszönöm, hogy itt vagy.
Nincs más hátra mint előre.
Találkozunk?

Üdvözlettel MÁGIKA