6 tipp hogyan lesz hobbiból megélhetés

//6 tipp hogyan lesz hobbiból megélhetés

6 tipp hogyan lesz hobbiból megélhetés

Hobbiból megélhetés? Ez mindenkinek az álma, de egyáltalán nem lehetetlen.  A saját példámon mutatom meg, hogy minden sikerülhet, csak elhatározás, akaraterő, kitartás kérdése és a siker garantált.
A hobbi szó, szabadidőben végzett, pihenést, kikapcsolódást szolgáló tevékenységek gyűjtőneve.

Hobbija az embernek érdeklődési köre és örömszerzés céljából van, nem anyagi javakért. A hobbinak lehetnek jótékony, terápiás hatásai is.
Számtalan történettel találkoztam, emberi sorsokról, hogy a hobbija gyógyította meg embertársunkat, akár lelkileg akár fizikailag is.
Ami az egyik embernek hobbi, az a másik embernek foglalkozás vagy hivatás.
Kell egy elhatározás, mikor elképzeljük, hogy de jó lenne ha nem kéne az igát húzni másnak, hanem magamnak szeretnék dolgozni, abból élni, amit szeretek csinálni.

Jó hírem van. Te is meg tudod csinálni.

Ahhoz, hogy Te abból élj amit magad készítesz, ahhoz lépésről lépésre kell haladni. Azt mondják a nagy okosok, hogy egy vállalkozás beindításához nem kell sok pénz. Valóban az engedély kiváltásához nem, de egy vállalkozás fenntartásához igenis kell sok pénz, sőt tartaléknak is kell lennie.

Hogyan lettem takarítónőből kosárfonó?

Néhány pont, ahogy én kezdtem és így lett a hobbiból megélhetés

 1. Szorgalmasan gyakorolni a hobbi mesterségedet.
 2. Ajándékozni, mert így ismerik meg a te termékeidet.
 3. Fotókat feltölteni közösségi oldalakra a munkáidról.
 4. Fontos és ez is saját tapasztalat, kérd ki idegen emberek véleményét. Az ismerőseid nem fognak igazat mondani, viszont neked kell a kritika.
 5. Hasonló hobbistákkal felvenni a kapcsolatot.
  Itt jött el a pont, hogy forintocskát is kérhetsz a termékeidért. Ennél a pontnál én azt ajánlom, hogy még ne add fel a biztos jövedelmed.
 6. Kezdj el marketinget tanulni! Pár név a profi listából, nélkülük nekem sem ment volna.
  Vida Ági
  Wolf Gábor
  Szabó Péter
  Nekem két évembe került hogy takarítónőből egy kézműves boltocska vezetője lehessek, 11 alkotóval dolgozom együtt és tervezem más boltocskák megnyitását is. Tehát láthatod hogy mikor hobbiból megélhetést varázsolsz, nem kell hozzá semmilyen bűvésztrükk, csak: szorgalom, kitartás!

  Nincs más hátra mint előre!

  Üdvözlettel Mágika

Csatlakozz facebook oldalunkhoz is, Mágika Alkotóműhely és Kézműves boltocska, ahol mindig naprakész információval találkozhatsz.

By | 2018-02-12T18:57:21+00:00 február 4th, 2018|Categories: Bejegyzés|Tags: , , , |0 hozzászólás

About the Author:

Hagyj üzenetet

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..